ÁRAINK

Pontos árat a kertek egyedülállósága miatt sajnos nem tudunk mondani. A jó hír viszont az, hogy nagyon szívesen kimegyünk ingyenesen árajánatot adni. A havi ár tartalmazza az összes, a kertre specifikus szolgáltatásunkat (Részletek a “szolgáltatásunk” menüpontban) és minden héten egy alkalmat (ha az időjárási körülmények engedik).

Hozzávetőleges árak:

Ezt a részt azoknak ajánljuk, akik azt szeretnék tudni, hogy érdemes egyáltalán kihívni minket a pénztárcájukhoz viszonyítva és persze azoknak is akik csak tájékozódni szeretnének. Azt hozzá kell tegyük, hogy ezek az árak alacsonyabbak is lehetnek, attól függ mekkora a fűfelület aránya.

Áraink minden esteben tartalmazzák a kiszállást, a műtrágyát, a növényvédőszereket és minden felmerülő anyagköltséget. Az árak tájékoztató jellegőek, nem minősülnek ajánlattételnek. Pontos árat csak helyszíni felmérés után tudunk adni.

Néhány általunk fenntartott kert

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen rendszerességgel jöttök?

Hetente egyszer megyünk minden kertbe. A szezon nálunk március 1-től október 31-ig tart. Természetesen, ha a szezonon kívül is szeretnél néhány alkalmat azt egyénileg tudjuk egyeztetni, viszont ennél rövidebb távon nem dolgozunk.

Minden héten ugyanakkor jöttök?

Nem. Az időjárást nem tudjuk befolyásolni, ezért minden egyes esős napnál (persze nem szemerkélő esőről van szó) egy nappal tolódik az időbeosztásunk, ezáltal a Te kerted is. Ilyen szerencsére nincs túl sűrűn, általában havi 1-2 nap.

Hogyan tudok fizetni?

Minden hónap elején kiállítunk egy ÁFA mentes számlát. Mindig az aktuális hónap 15-ig kell rendezni a számlát. A számlát az előre egyeztetett módon készpénzel vagy átutalással lehet kiegyenlíteni.

Minden hónapban ugyan annyit kell fizetni?

Igen, mi átalánydíjban dolgozunk. Minden hónapban ugyan annyi, így könnyen tervezhető. A havidíj mindig a heti ár négyszerese függetlenül attól hogy hány hét vagy alkalom van a hónapban. Tehát ha öt alkalom jön ki naptár szerint egy hónapban vagy az időjárás miatt csak három fér bele akkor is ugyan annyi a havidíj.

Elérhetőségeink

+36 20 287 1193

info@budapestkert.hu

Ajánlatkérés